Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STADEN

som om ett ljus

inte större än ett knappnålshuvud

tagit sig in

kilat in mellan ögonlocken

och stirrat in i en stad

där ännu inget hänt

börjat blanda

små korn av eld

som sprider sig

snart lyser upp

väcker invånarna




Fri vers av Nahojland
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-10-04 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland