Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker balans

Jag söker
stillhet

jag söker
balans

böjer mig ner
knyter min sko

öppnar dörren
och stänger den

efter mig

det
stormar

jag går med
raska steg

njuter av
stormens

känner dess
kraft.






Fri vers av Desire'e
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-04 20:17



Bookmark and Share


  Water VIP
Förbereda sej för att gå igenom en storm är nog en bra ide om man vill hitta balans
2009-10-05

    ej medlem längre
lugnets kraft är inte så dumt heller...
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e