Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på villovägar: III

Du behöver inte tro mig
när jag säger att jag kan franska
och pratar lite grann

du tror att jag hittar på
eller att jag bara kan lite
och hittar på utifrån det

men jag gillar hur du böjer ner huvudet
och kollar upp med ögonen på mig

du har en sådan butter min du
men sen kan du inte hålla inne leendet
och börjar skratta


Vi vet egentligen ingenting
inte någonting alls faktiskt
säger du

och jag håller med




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér