Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett brev jag önskar jag får sända någon gång...


Brevet till dig

Brevet till dig...

Kom älskling, sitt bredvid mig här i soffan. Vänd dig mot mig och möt blicken i mina gröna ögon. Jag har länge undrat vad du känner då, då när du ser djupt in i min själ? När min blick möter din så börjar mitt hjärta att slå snabbare, min puls ökar och mitt hjärta svämmar över av känslor.

Den dagen jag mötte dig, den dagen är för evigt inristad i mitt hjärta. Den första natten vi tillbringade tillsammans, den natten när vi pratade och skrattade en hel natt. Jag glömde tid och rum då, samma fenomen uppstår fortfarande i din närhet. Jag glömmer tid och rum, det finns bara en sak som existerar och det är den underbara känsla som sprider sig i hela min kropp när du finns intill.

Mina tidigare rationella tankar upphör på ett förunderligt sätt att fungera. Hela mitt väsen tillåter sig att gå på känsla, den känsla som säger mig ; att den här mannen är den enda mannen i mitt liv. För så känns det älskade, från det här steget och alla steg framåt så finns bara du.

Du som på ett fantastiskt sätt hittat vägen in i min själ, du som vet vad jag tänker innan jag sagt något. Den ömsesidiga omtanke och ömhet vi visar varandra, den känns ibland för bra för att vara sann.

När jag ser dig, åååhh när jag ser dina ögon som tryggt möter mina, då stannar tiden. Då finns hela världen i min famn och solen lyser ständigt. 
Bara genom att jag vet att du finns börjar hela min kropp att darra av lust. När jag tänker på dig smeker det angenäma lustpirret sin väg genom blodomloppet. Då känner jag din doft, hur du smakar och då hör jag dina hjärtslag. Känslan av att ha hittat hem är total.

Alla de egenskaper jag letat hos en man, i eoner av tid, besitter du. Du älskar med mig med hela din själ, du ser mig på riktigt. Du vet vad jag behöver och du vet vad jag vill ge. Ingen kan som du locka lyckotårar fram på mina kinder, och ingen kan heller som du sedan kyssa dem bort.

Du vet mitt hjärta, att våra själar letat i eviga tider, i tid och rum efter varandra. Vår tid är nu, inte då inte sedan utan nu...

Med all min kärlek...




Fri vers av sulimaa
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-04 23:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
SÄND!
2009-10-11

  Glensan
Men så vacker fin text
så man för tårar i ögonen
hoppas du postade det
verkligen fint , bara njuter
2009-10-09

    ej medlem längre
Någon sade -
varje normal önskan
kommer
förr eller senare
att bli till
verklighet

måhända?
2009-10-06

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
2009-10-05

  Popcorntankar
Helt underbart vad små ord kan bilda!
2009-10-05

  peter markurth
gillar
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa