Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar mitt första steg

En stig
kan

leda till
mycket

jag ser
dess

öppning

svagt
skymtande

nyfiket

jag går
dit

står och
tittar

en stund

skall
jag

jag tar mitt
första steg

vart stigen
leder mig

det vet jag
inte än

men nyfiken
jag börjar

gå.




Fri vers av Desire'e
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e