Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
roligt att ses


du har det bra nu

ett kilo kaffe

Önepojken

besökte kungens dotter


höststormen bröt av en gren


prat om drottning Sofia

och fjällmännen




Fri vers av AektaBlond
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond