Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden är förbrukningsbar
Vad använder du tiden till?
Sveper tiden omkull dig?
Eller får den dig att stå upprätt?
Kan man kliva ur tiden?
Ställa sig och betrakta tiden
Är tiden dyrbar?
Isåfall ,för vem?
Tiden är inte utbytbar
Men.......
man kan välja
vad man ska använda tiden till




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-05 18:41



Bookmark and Share


  Federico Romano
Där sa du en sak vem är den dyrbar för.. Bra skrivet..
2012-12-11

  Celticgirl VIP
ibland har jag velat att man skulle kunna pausa tiden. bara för att se var man står...
men som sagt tid är dyrbart
2012-10-13

    ej medlem längre
ligger mycket i detta, tankeförlösande rader
2010-09-28

  Quasimodo
Klokt och så sant för tiden, hur vi är med och till den och använder den !!!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP