Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förklarar saker jag inte förmår att klarar upp just nu


Döden i kistan


Bosatt likt en snigels skal
har ångesten tagit sin plats i ,

kroppen


får ingen lugn och ro
plågas som ett djur i,

bur


smiter iväg är fegheten min
svaga karaktär i livet,

flykten


från det onda svarta
mörkrets sida gräver ,

hål

ty jag orkar inte mer känna
då lägger jag mig ned i,

kistan

stänger locket allt blir
svart döden kom istället,

lugnet,
kom




Fri vers av Fånga dagen
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 19:02



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Oerhört tungt detta, men man får "gräva ner sig" innan man hittar tillbaka,kanske
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen