Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela mig, snälla.


Försvinner

längre in i dimman.


Kärlek



Verkligheten blir allt svårare att nå.

Allt runt omkring bleknar

medan du lyser starkare

för varje minut som går.


Förälskelsens gift sipprar ut i blodet

och in i hjärtat.


Suddar ut det onda i hjärnan.


Men allra längst bak, vid ärren

tar det ändå stopp.



Hela mig.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-05 20:58



Bookmark and Share


  Den Gråtande Nihilisten
Oj, det är många dikter inatt som gör mig upprörd.

Fan! Ärren är dammen som är i vägen för floden ska nå havet.

Men det går inte, du kan inte be andra att hela dig. Det är bara du som har den förmågan. Du kan absolut ta hjälp av andra, tala med någon professionell! Ta den hjälp du behöver för att det är detta liv som du ska fylla med skönhet och lycka!

Snälla läs min dikt "Ingen kommer att rädda dig".

Det är hårt, så jävla betong-blodsmakimunnen-noshörningstångarsolarplexus-allvarligt hårt men det är endast det som kan rädda en person. Den insikten, att det kommer ingen till din räddning, den hand som ska leda dig är din egen.

KRAM

Hannes
2009-10-06

  Taggsvamp
Jag önskar jag kunde- men jag kan inte.
Det kan bara du- genom att ta hjälp av de du litar på!
Jag förstår hur ihåligt det låter; men kanske en start?
Tror man man måste lita på den som ger rådet och inte lyssna till en helt okänd- även om det ocksa är är skönt; någon som inte känner en...tveeggat.
2009-10-06

  Kharnahge
tankvärd
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean