Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det vore så ...skulle kärleken kännas lite tragisk...


Ryggmärgen-en märklig skapelse

En märklig skapelse

ryggmärgen

där lever förmågor

av skiftande karaktär

 

Att cykla

förmågan bara finns där

har du en gång kört bil

finns kunskapen där

 

Kärlekens underbara lek

säger du sitter i ryggmärgen

hos mig finns den i själ

och hjärta...




Fri vers av sulimaa
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-06 01:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kär lek
utan känsla
blir till
ryggmärgens
biologi
2009-10-06

  blaite
Fint..
2009-10-06

  ewew1
fint! Applåd!
2009-10-06

  peter markurth
mkt bra, känns
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa