Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanka- en europeisk form av haiku


Livet ett Enigma!

Skrivet i kod.
Det är det roliga.
Klura det ut!

Du har hela livet;
Att finna gåtan.

Kanske du inte,
finner alla svaren.
Och du ska det ej.

Mystik är en del av livet.
Hemlighet dig givet!

Om du visste
Allt om livet ditt.
Nyfikenhet Död!

Vill du då fortsätta?
Om du vet ditt liv & död?

Lev bara livet.
Uppskatta det som är givet.
Livet ej helt skrivet.

Du kan skriva mycket mer.
Upplev, se vad som händer och sker!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 01:44



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det var kloka ord och tankar
får för mig att du är influerad av den
eller fått inspiration till texten
av Mountain Dreamer
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp