Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt

 

 

Gråt mitt barn

Att vara den som tröstar

känns ovant

 

Gråt mitt barn

Att känna är aldrig fel

 

Gråt mitt barn

Snart finns finns inga tårar

 bara bitterhet

och

hat




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 02:21



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders