Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är ett nu

Tiden

den
går

den tickar
fram

en
minut

en
kvart

en timme
snart

jag
stannar upp

är i just
denna stund

tiden står
still

allt är
ett nu

jag andas
djupt

känner
varje cell

min
kropp

mitt
sinne

allt

känns så
levande


intensifierat

tiden
tickar på

ännu ett
nu.




Fri vers av Desire'e
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e