Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden som går

En kort
tid

har vi
här

när livet
börjar

det tycks
oändligt

som om den
gick alldeles

för
sakta

nu

det känns som
ett ögonblick senare

så lite tid
så kort

nu det
känns

som om den
alldeles snart

är
slut.




Fri vers av Desire'e
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e