Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom sanna ljuden.

Ett
jagande

ett
sökande

livets
mening

att gå på
olika vägar

lyssna

fundera

söka efter
en sanning

men sanningen
jag har

alldeles
nära

om jag
stannar upp

söker med
blicken in

stänger av från
allt det yttre bruset

vrider ner
volymen

för


kan jag
höra vinden

känna vingtag
i mitt inre

jag söker
tystnaden

för att
känna

dom sanna
ljuden

bortom
det yttre

oväsendet

det som
stör

det som
förvillar

stilla

jag
söker

jag har
funnit.




Fri vers av Desire'e
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e