Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viker

 

Viker sorterar

stuvar undan

 

känslor

som tvätt

 

lite där

lite här

 

Kopplar bort

Kopplar på

 

Sparas

eller kastas

 

Trasor

eller

användbart

 

 

Prioriterar för att räcka till

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-10-06 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders