Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

 

Vilken mor

Förebrår sitt sjuka barn?

 

Vilken mor 

Ger sitt sjuka barn dåligt samvete?

 

Vilken mor 

Hånar barnet när det frågar varför? 

 

Vilken mor

Anklagar sitt barn....

 

Utan grund 

 

Jag känner dej inte längre...

 




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders