Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lite tufft just nu...




En halt vanlig man

 

 

Jag 

En halt vanlig man...

 

Det syns inte

Men jag är halt

 

Min själ är trasig

Mina ord är blodet

 

Åderlåter min själ

Bildar nya tankar

blöder ur mina fingrar

Från min själ

 

Mina ord är känslospegeln, den som sprack

skar söner min själ

blöder och skriver

skriver och blöder

 

koagulerar

bildar meningar

Dör

 

Skriver

För att bli hel

 




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 17:13



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Låt orden flöda, hältan läka och du blir åter du.
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders