Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

 




Dilemma

Jag öppnar min garderob

Dagdilemma Nr:1

Vad ska jag ha på mig?

Så mycket kläder jag aldrig använder

Men som jag heller inte skickar till nakna kroppar i fattiga länder.

 

Kylskåpet…

Dilemma Nr:2

Äta?

Nej, det är trist att äta själv

Kastar alla rester utan att sända en tanke till alla svältande barn.

 

Ute på stan

Dilemma Nr:3

Skallrande sparbössor framför näsan på mig.

Hehe, nej det har jag inte råd till

Skänka pengar går inte före min plastoperation.

 

Egocentrisk

Bortskämd

Eller kanske bara I-landsmänniska?

 

Jag skäms…

 

Förlåt.




Övriga genrer av Lindsy
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy