Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

Låt mig mig få vila i min tanke
tanke
vila
stanna kvar
Låt inte tanken bytas ut
stanna kvar
vila
Vilsamma tankar
som ger ro
rogivande tankar
tillåtande tankar
Mina egna formade tankar
tankar jag gett mig själv
mig själv
Jag skapar mina egna tankar
bara jag
min tanke
är bara en tanke




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP