Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt nedåt

Att sitta och se
betrakta
där nere
något bekant
något obekant
ett oväntat ljud
att insupa doft
fånga ett ögonblick
en oväntad händelse
en fågel som sjunger
ett sakta lunk
Det är inte jag
det är de där andra
Nu ser jag så klart
från min utsiktsplats
Jag står mitt i
mitt t karusellen
Jag står i dess mitt
Jag kan bara betrakta
men jag behöver inte ta in
jag kan välja
välja mig själv















Övriga genrer av Dito VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP