Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven för några år sedan, dammas av...


Livet?!

Det är något man själv skapar,
och tillsammans med vänner,
bara man sitt inre inte tappar!

Omgivningen kan tycka att man är helt ute och cyklar.
Men vad tycker och känner du själv?!
Säger du det hjärtat känner så är du inte ute och gycklar!

Folk får helt enkelt tänka och känna och säga vad de vill om det du skriver.
För inom dig finns en känsla av hopp, något du vill ha sagt, kanske i hastig iver?!
Men kanske du själv eller någon något inom dig eller det du skrivit ser?

Livet är som det är och kanske någon berör.
Något du inom dej bär, vill säga.
Kanske någon dej i din ensamhet hör?!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-10-06 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp