Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa personer - eller personligheter "tål" man bara inte- synd nog. Önskar man kunde glömma och förlåta- och det gör man nog tillslut!!


Du ger mig skäl att vara motvalls!


"Jag håller med- inte alls.
Du gapar nonsens för full hals.
Du ifrågasätter hela min existens.
Vill Dissekera, slänga som fiskrens.

"Ja jag är fången i ditt nät
Den av rutor avig och rät.
Jag ser ett litet fel i mönstret.
Bråkar till ditt förtret.

Jag vet du kommer aldrig ändra dig.
Bara se egoismens ”Jag är bäst; Se mig”.
Faktiskt är det du som är fångad i nätet.
Du spinner det runt det med hatet.

Du är som "Svarta Änkan".
Du har nått så långt som någon kan.
Du är verkligen beredd att begå mord.
Varje ord är för dig en retning, vilket patetiskt liv på jord!"

Giftgaddarna droppar.
Jag rörmokaren anropar...
Det felet har vi ofta;
Dra bara ur pluggen och softa!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 20:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Många här har givit mig orsak att känna aversion.
Ibland har jag givit dem orsak att känna sådan. Tyvärr.
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp