Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längesedan nu...


Bara för en stund

Hon sitter där så ensam

undrar hur allt är

det enkla det lilla

hjärtat längtar

 

Känslan av ett VI

lockar henne starkt

om så bara för en stund

bara en minut

 

Funderingar driver in i hjärta

genom själ

hennes önskan så stor

att vara prioritet ett

 

Vill känna att han skyndar

finns för hennes skull

om så bara för en stund

bara en minut

 

Saknad finns

den svävar runt

längtan efter samtal

nätter igenom

 

Hon vill vara

hans prinsessa

om så bara för en stund

bara en minut...

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-06 22:53



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Önskan skrivet vackert
2009-10-11

  devilsangel
En helt förståelig längtan och du förtjänar det!
2009-10-10

  issac.a.m
vackert..
2009-10-08

  peter markurth
sensitiv
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa