Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt jag borde göra störde min nattsömn. Det behövde komma ur mig.


Svart Eld

Rök,
tydlig för de som vill se den.

Vågor av hetta
slår mot den som vill känna.

Om de skulle se in i härden,
kunde de då tyda lågornas dans?

Elden förtär mig.
Jag drunknar i skuggan av min tvekan.




Fri vers av mickeko
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickeko
mickeko