Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset som min själ hade innan

Mörker

kommer
smygande

omsluter
min kropp

mitt
sinne

paralyserad
som en mus

inför en
stor katt

en
kyla

smyger
sig in

in i min
kropp

mitt alldra
innersta

jag försöker
gripa tag

fånga

ljuset som min
själ hade innan


svårt

det glider
undan

allt

känns
annorlunda nu

ensam.




Fri vers av Desire'e
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e