Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna sig älskad

En strävan
efter att leva

att känna
sig älskad

jag
duger

jag är
okej

hela
tiden

blir det
fel

hur jag
är

vad jag
gör

att
leva

är inte
så lätt.




Fri vers av Desire'e
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 14:26



Bookmark and Share


  Just Emotions
ooo nej.. o vem har sagt att det ska vara de.. endå förväntar vi oss det!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e