Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag försöker gå som alla andra kan

Jag slår en
kullerbytta

snubblar
mig fram

skrattar

åt mig
själv

så fel
det blir

så helt
fel

när jag försöker
gå som alla andra kan

men
jag

jag tumlar
mig fram

hoppar
hit och dit

går
baklänges

och ibland
även upp och ner

fel fel fel

säger dom
som kan

dom
förståndiga

även
mina barn

tycks vara mer
förståndiga

än jag någonsin
tycks klara av att bli.




Fri vers av Desire'e
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e