Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fernissa

Världen är ett stort klotterplank
Där skriver alla som går förbi
vad de hatar
älskar
och saknar
om orättvisor
sanningar
lögner
Då kommer någon förbi
han tror han äger klotterplanket
och målar över med blank färg
som bländar honom så han inte ser
ser sanningen
han kan inte måla på hur många lager som helst
för tillslut flagnar den
fram kommer det han målat över
väldigt nära
väldigt nära homom
han som trodde han ägde planket




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 14:43



Bookmark and Share


  Just Emotions
snyggt!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP