Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skjut inte upp saker till morgondagen, då kan det vara för sent...


Förlåt mig, jag menade inget illa

Jag tänkte att jag skulle
Bara inte idag
Jag var tvungen att jobba
Men jag hälsar på dig en annan dag

Du finns ju alltid där
Jag kan ta det när jag hinner
På torsdag kanske

Nej torsdag gick inte
Men vi ses på tisdag istället

När tisdagen kom
Var det för sent
Du dog i söndags

Förlåt mig, jag menade inget illa

Du har alltid funnits där
Jag trodde du alltid skulle göra det
Jag tänkte att jag skulle
Bara en annan dag...

Förlåt mig, jag menade inget illa...




Övriga genrer av Muppetto
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-07 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tråkigt. gripande. starkt.
2009-10-07

  Just Emotions
en text som berör.. applåder
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Muppetto