Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har gått tre år sen jag väcktes av telefonsamtalet där min syster sa ”mamma har gått bort”


Tre år har gått men saknaden består

Tre år har gått
Sen den dagen jag kramade din kalla kropp
Sen jag blötte ner ditt ansikte med mina tårar
Sen jag såg dig för sista gången

Jag trodde saknaden skulle gå över
Eller iaf lätta något med tiden
Men den växer för var dag som går

För varje dag jag tvingas leva här utan dig
Går mitt hjärta sönder lite mer

Men en dag kommer vi åter vara tillsammans
Jag kommer få krama dig igen
Tala om hur mycket jag älskar dig
Hur mycket jag saknat dig

Som jag längtar till den dagen

Jag saknar dig så mycket att jag inte vet hur jag ska stå ut
Men du lärde mig att alltid kämpa vidare
Och det ska jag göra, för din skull
Du hade inte velat att jag gav upp
Så det ska jag inte göra
Jag ska kämpa vidare tills det är min tur att följa efter dig




Fri vers av Muppetto
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-30 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muppetto