Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkong

Min fristad
Min ö
Jag formar den själv
Den får en bit av mig
Den frodas
växer
Den dör
vilar en stund
när kylan har lagt sig
kommer den snart
att vakna
min ö




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP