Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besmittad

Jag är besmittad
besmittad med trötthet
vem väljer tröttheten
kom och ta den
Jag vill inte ha den
I mig bor tröttheten
en inkräktare
parasit
när ska den dö ut
när blir jag fri
den är min överman
tröttheten
den är min smitta




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP