Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind

Blås
blås bort
Blås bort all trötthet
blås bort all gråt
blås bort min förtvivlan
Blås mig ren
ren,fri,glad
Låt mig virvla
virvla runt
känna vinden
ta tag i mig
ge mig kraft
all kraft jag behöver
Blås
blås allt vad du kan




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 21:23



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härligt fin för det renade och uppfriskande i "vindar", gillar särskilt "Blås mig ren" !!!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP