Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkligt

Du märkliga mäniska
du som inte förstår
du som aldrig upplevt
vad känner du
vad hinner du känna
i farten
farten du skruvat upp
farten du lever i
När ska du falla?
Hur ska du falla?
Bryr du dig om
när andra faller
var är din värme
när slocknade den
känner du
vill du
Vem är du?




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP