Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inte ute efter en förklaring på mina frågor utan bara funderar fritt


Jag undrar

Vad är det som gör att det pirrar
i magen när man ser nån?
Så fjärilarna får fritt spelrum
i magen bara man hör
rösten.

Är uttrycket sant, finns det
verkligen nån för alla, eller
säger man så, för att
trösta?

Hur mycket kan man styra
kärlekskänslan så att
man blir kär eller inte blir?

Jag undrar...




Fri vers av mjuk
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jodu, om man det visste
då skulle allt bli så mycket lättare
särskilt om man kunde styra nån annans :-)
men visst är det skönt med fjärillarna
2009-10-26

  ellinowhr
Väl förmedlat!
Jag tror inte man kan styra med viljan alls,
enbart magkänsla som styr, "tyvärr" :)
2009-10-08

  Fånga dagen
kärleken kan vara svår att begripa men när jag tittar på den jag håller av så glittrar det till i bådas ögon som stjärnfall

mvh ak
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk