Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mardrömmens mitt

I mardrömmens mitt sker något

något stort

något mäktigt

något oväntat

 

I mardrömmens mitt sker något

omvälvande

förvandlande

befriande

 

I mardrömmens mitt sker något

lösande

förvånande

kraftfullt

 

Jag får resa mig upp

Inta min position

Gå med auktoritet

Mörkret har inte makt därmed




Fri vers (Prosapoesi) av Anna*
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-08 08:28



Bookmark and Share


  Maria T
Att få resa sig upp
och sträva mot ljuset.
Atarkt.
2009-10-08

  Bibbi VIP
"Skaka stoftet av dig, stå upp och intag din plats...; lös banden från din hals, du fångna dotter Sion.2 Jes. 52:2
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*