Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som sker?

Bakom stillheten rör det sig

Långt bortom förnuft

På andra håll

en långsam process

Allt granskas

Bevis sammanställs

Vet inte vad som sker

Bakom fasader rör det sig

Bortom alla ord

känslor och tankar

svänger hit och dit

Granskar oss själva

vad vi sagt och gjort

Vet inte vad som sker

Bakom orden rör det sig

Bortom det synliga

verkar det - ger reaktioner

Vishet är nödvändig

Behov av att se bortom deras ord

för att förstå ordlösa skrik

Bakom minnen rör det sig

Bortom känslor finns erfarenhet

rädsla som plågar

Bakom reaktioner finns sår

som behöver läkas

låt oss sköta om dem tillsammans

Det får ta tid




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anna*
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-08 08:34



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Sanna ord!
Väl värda bevaras!
2009-10-10

  Maria T
Sköta om våra sår och
ge det tid att läka.
2009-10-08

  Bibbi VIP
"inifrån och utåt"
Det är Andens väg, men människorna förstår det så sällan."
Http://hem.passagen.se/dagligkraft för den 28 november.
2009-10-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Anna*!

Ja, vad sker bakom ytliga fasader? Reaktioner kommer fram, som får en rädd, skälva i ångest. Tänkvärd dikt. Hälsar Fredrik
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*