Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Problem med att hitta de ord som man söker


Författaren

 

Jag vänder på bladet

men inget är skrivet

jag söker en mening

som ger mig ett svar

                    

                          Låt musan flöda

 

För orden är borta

är tomt i mitt sinne

min penna vill glöda

men inget finns inne

                    

                           Frustration - ge mig inspiration

 

Nytt blad upp på bordet

nytt bläck i min penna

jag fylls utav visshet

och  ord som vill flöda

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP