Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

bara ord som damp ner från ingenstans




Bara ord

Fan ta

Er

Era jävlar

Som bara

Tar för

Er

Av min godhet

 

Jag är så

Använd

Så det är

Konstigt att

Mina kanter

Inte visar

Sig nötta

Av allt

Känsloslitage

 

Jag gråter

För dem

Som inte kan

Men aldrig

För mig

Själv.

 

Och ytan ler

Är trevlig

Och omtyckt

Kanske rent av

En fröjd för

Ögat

Men när jag

Lägger av mig

Min rustning

Och blottar

Allt det

Vitala

Då flyr ni

Likt natten flyr dagen

Eller tvärtom

 

Gav jag intryck

Om att vara

Något annat än du?

Eller var jag

För mån

Om dina skratt

Att jag själv

Glömde bort

Människan med egna tankar?

 

Kanske är det

Mitt eget

Fel

Som skyndat

Fram för

Att ingen

Ska hinna se hur

Ful

Jag egentligen är

 

Jag sökte

Henne själv

Min pseudonym

Men hennes

Famntag är

Allt för lösa

När mitt

EGO

Bryter isen

 

Tyck om mig

På rätt sätt

Eller inte

Alls

Jag ger

Och vill

Få tillbaka

Inte allt

Men lite

 

Det goda hjärtat

Orkar inte

Alltid

Vara gott

 

Men kommer ändå

Alltid räcka

Till

För dig




Övriga genrer av Lindsy
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 16:25



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Bara ord vet jag inte. Ord från hjärtat i sådana fall.
Det är mycket känslor som kommer ut, jag tror det är bra att släppa ut allt ibland.


Och nej, det är inte ditt fel att en del skyndar fram och springer därifrån, innan de sett hur vacker du är.
2009-10-08

  peter markurth
kanonflyt,
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy