Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt

Konstigt att jag fortfarande är här
Konstigt att jag lever
Konstigt att jag överlever
lever
överlever
överlevare
lever över
lever över förväntan
förväntas överleva
kommer att leva
leva livet ut




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 20:38



Bookmark and Share


  Quasimodo
Märkligt är det med det är väl livet !?
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP