Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in

Tippat 2 -1 och 3 -2 ...

EM-premiär: Sverige - Ukraina.

Darrigt är bara förnamnet nu när första halvlek är avklarad och det står 0 - 0 . Tack vare en säker och trygg Isaksson och ett bra kämpande försvar så finns möjligheterna kvar, Ukraina har haft de största chanserna , det närmaste vi kommit var en snygg nick från Zlatan i yttersidan av höger stolpe . Spetslöparen Rosenberg har gjort några hyfsade försök ,men har inte fått många chanser. Framåt måste det till mer om det ska hända något, t ex har vare sig Källström eller Sebastian Larsson imponerat ...
Återkommer efter matchens slut...
Tyvärr, trots en bra öppning av andra halvlek med ett tidigt mål av Zlatan, på ett bra direktskott framme vid mål , så kunde Ukraina forcera och med två nick- mål av superstjärnan Schevtjenko kunde de både kvittera och ta ledningen !
Sverige kom först av sig lite men kom igen starkt , bl a hade Zlatan ett kanonskott som den ukrainske målvakten lämnade retur på ,men ingen var framme på den... Tyvärr lyckades vi inte kvittera och segern gick ,inte oförtjänt, till Ukraina . Ingen vidare bra insats av Sverige , även om andra halvlek var en bättre prestation av våra blågula kämpar . Elmander kom in och brände (som han brukar) ett par bra chanser .
Segern alltså till Ukraina med 2 - 1 och nu krävs det smärre mirakel om vi ska kunna gå vidare . Tidigare ikväll spelade Frankrike och England 1 - 1 och Sverige ligger nu sist efter den första omgången . Vi MÅSTE vinna mot, antingen England eller Frankrike för att ha en chans att gå vidare. Förmodligen är det detta som gäller... Kanske ett oavgjort resultat kan räcka men då MÅSTE vi ha tur.....