Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Grubbelmia


Female icon från Linköping


Dagbok

Dagbok - Mars 2010

« Tillbaka till dagböcker

Lördag den 27 Mars 2010

Hellre fel skor än fel plats?

Fick plötsligt ett infall att gå Lillsjörundan i går. Direkt från Barkaby Outlets hysteriska konsumtionsmiljö – ut till solen och fågelsången.


Lämnade mina överfyllda shoppingpåsar i bilen, för att glatt kasta mig ut i spåret. Jag hann väl en tjugo meter sådär… innan mina tunna skinnskor blev genomdränkta av blöt snö.


Nu är jag ju inte den som vänder tillbaka, så under dryga timmen pulsade jag runt med allt kallare och våtare fötter. Mötte en man med skidor, som verkade ta sig runt betydligt lättare…


Så går det när viljan finns men utrustningen är fel, tänkte jag. Man tar sig runt – men det blir jobbigt. Började sedan grubbla över både min vilja och min utrustning i andra sammanhang.


Kom på att när det gäller vissa saker som jag sysslar med just nu så har jag rätt utrustning – men inte viljan. Tror nästan att det är värre än det först nämnda.


Pulsar även du runt i fel skor ibland? Det gör faktiskt inte så mycket, om viljan finns och du gillar det du gör. Värre är det, enligt min ringa mening när jag år efter år fortsätter att göra något jag kan eller har bra utrustning för – fast jag inte vill. Det liksom tär på en…


Denna vecka ska jag nog fundera några extra varv på vad jag verkligen vill. Jag ska försöka stryka ytterligare några ”måsten” ur mitt liv – hur bra jag än må vara på dem. Någon annan som hakar på denna vårstädningsprocess?


/Grubbelmia.se


 


 

2010

mars (1)
februari (1)

2009

november (2)
oktober (3)
september (5)
augusti (4)
juli (3)