Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen




tittade på molnen








kände mig







som jag var





i ett äventyr




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-08 21:03



Bookmark and Share


  Leva Livet
Fin känsla av flödande fantasi...
2009-10-14

  Lena K Nilsson VIP
Satt precis själv och fascinerades av alla molnformationer... De kan verkligen sätta fantasin i rörelse!
2009-10-10

  Sturesdotter
superhärlig känsla när man lever sig in i dina ord
2009-10-10

  Cosmic Johanna
Tänker på Peter Pan också,

men visst är molnen fina att drömma sig bort i.
2009-10-08

    sajo
Den här gillar jag. Molnen är som i ett äventyr precis. Får mig att tänka på då jag flög första gången år 2008 och när vi kom upp bland molnen kändes det som ett magiskt landskap eller som du beskriver i ett äventyr.

Jag sa till min vän det är så här pappa har det här ovan molnen.
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel