Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon håller min hand








hon heter Bjørg
visar mig vägen
eller håller min hand
men den är osynlig
jag däremot
blir synlig
hennes andra namn är Svart
men hon är vit
hon är människa
hon kör vilse
ringer mig när hon
skulle ringt en annan
hon är ingen ängel
men
kanske hon är det ändå




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-19 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel