Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel







att blommorna i fönstret

vänder sig

mot solen

det är ett mirakel




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 473 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-22 15:58



Bookmark and Share


  Connie
Underbar skaldat!
2014-05-25

  Niclas Petersson VIP
Att ha förmågan att se de små miraklen i vardagen är stort.
Gillar.
2014-02-17

  Let it go VIP
Nej, egentligen inte. Men att uppleva dem så är det :)
2014-01-28

  Eva Helene VIP
Ja, något som kan tyckas oansenligt, men som inte är det. Fin påminnelse!
2014-01-23

  anits VIP
Visst är det så, dom längtar
efter ljuset.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel