Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falska pengar





när jag kör på vägen
vet jag
så mycket har hänt
falska pengar har tryckts
bidragskriminalitet
det visste man
men himlen och solen
var så vacker
så vacker
vi människor glömmer
att allt är gudomligt




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-06 15:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
När en själv är liten, är alla som är äldre än en själv som ouppnåeliga allvetare.
2023-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra...vi får påminna oss om allt det goda...
2014-01-17

  Ronny Berk
besvikelse och framtidstro väl förmedlade
2014-01-06

  anits VIP
Så fint och underbart skrivet.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel