Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ögon






våra ögon möttes

men du svarade inte

mitt leende

öva smärtan

till livets slut




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-29 00:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och smärtsamt.
2014-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt och smärtsamt...
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel