Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset







ljuset väckte mig
frisk luft
värmen
jag berättade min dröm
jag blev glad
en morgon att vakna på




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 400 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-04 10:59



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad fint
2014-01-11

  Per "Läsaren" Sörqvist
mycket skön
2014-01-11

  anits VIP
Så fint att få vakna och vara glad,
mycket bra skrivet.
2014-01-04

  Yrre VIP
Varm morgon kan tänkas! Tycker om :D
2014-01-04

  Ronny Berk
känner av framtidstro inom den texten!
2014-01-04

  axveronika
Åh så härligt att vakna till ljuset och vara glad!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel