Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skriker måsarna så







en tidig morgon
koltrastens sång
fönstrets friska luft

jag njuter doften
och ljusets varma verkan
på min själ

ett genomträngande läte
som hungriga odjur
flyger förbi

ett genom min själ
trängande ljud
de skriker mig orolig

tystnaden
sång av koltrast
liksom honung så söt




Fri vers av Christine Sabel
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-14 06:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Överrösta
andra kanske...
2014-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Störningar kommer ibland ...njutningen däremellan blir
nog större då...
2014-06-14

  lodjuret/seglare VIP
Troligt högst det väl lär
vara det att de inte är
människa just som du
i ett och samma nu
som sånger i sinnet du bär
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel